Сарадња са нашим корисницима и контакт подаци

Драги суграђани,
у складу са Одлукама и препорукама Владе Републике Србије и Наредбе Градског штаба за ванредне ситуације града Лесковца, а све у циљу спречавања даљег ширења вируса COVID-19, затворене су све пијаце на отвореном и затвореном простору, којим управља ЈП „Пијаца“ Лесковац.

Са надом да ће се ова епидемија што пре завршити, а у циљу очувања наше пољопривредне производње, а пре свега наших закупаца пијачног простора и Вас, наше најбоље пријатеље, достављамо вам контакте наших Корисника са намером да остварите међусобну сарадњу за време ванредног стања.

ЈП „Пијаца“ Лесковац овај списак стално ће ажурирати и додавати број својих Корисника који ће до Вас достављати свеже пољопривредне производе који су се и до сада могли купити на нашим и вашим пијацама у Лесковцу.

Сва питања у вези са већ наведеним можете добити у времену 07-14 часова позивањем на следеће телефоне: 016-212-066, 062-884-51-46,063-116-24-22. Такође, обавештамо вас да ЈП „Пијаца“ Лесковац не врши доставу нити уговара доставу намирница.

Сви Корисници и купци се обавештавају да су у обавези да се придржавају мера које је донела Влада Републике Србије проглашењем ванредног стања у земљи, јер само заједнички можемо победити епидемију проузроковану корона вирусом.

ПОГЛЕДАЈТЕ СПИСАК СА КОНТАКТ ПОДАЦИМА