Обавештење о раду током ванредног стања

ЈП „Пијаца“ Лесковац радиће у складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања у Републици Србији, као и наредби, закључака и препорукама које треба да допринесу сузбијању и гашењу епидемије ЦОВИД – 19 на територији града Лесковца а све у циљу омогућавања снабдевања грађана животним намирницама.
Поводом ванредног стања које је проглашено на територији Републике Србије узроковано епидемијом корона вируса уведене су појачане превентивне мере на просторима којим управља ЈП „Пијаца“ Лесковац. Сви затворени простори се проветравају, а појачано је чишћење радних површина на свим пијацама.
Управо због обављања трговинске делатности на пијацама и непосредног контакта са суграђанима, ЈП „Пијаца“ Лесковац апелује на све закупце да је неопходно да се понашају одговорно према себи и другима, да поштују мере превенције, да је обавезно да носе заштитне маске и рукавице у затвореном простору, а да је пожељно да носе заштитне маске и рукавице на отвореном простору као и да држе прописано растојање.
ЈП „Пијаца“ Лексовац је отворила Кол центар ЈП „Пијаца“ Лесковац где закупци и грађани могу добити информације о раду пијаце за време ванредног стања. Грађани и закупци могу добити информације на следећем броју 016-212-066 понедељак – петак од 07 часова до 15 часова а од 15 часова до 20 часова на следећим бројевима 062-884-51-76 и 063- 116-24-22, као и електронски на маил jppijacale@mts.rs
Сви закупци су обавештени да су о обавези да се придржавају мера које је донела Влада Републике Србије проглашењем ванредног стања у земљи, јер само заједничким и кординисаним снагама можемо победити епидемију проузроковану корона вирусом.

Управа